Tagpulse
Health

Altijd goed in de parkeerplek

Het moment dat je eindelijk voor je rijlessen mag gaan is magisch, tenminste dat denken vele van de jongeren. Waar ze later achter komen, wanneer ze een stuk of 15 rijlessen hebben gehad, vinden ze het niet meer zo leuk. Continue hetzelfde, en altijd en alleen maar die stomme oefeningen zoals achteruitrijden, achteruit inparkeren of fileparkeren. Altijd dezelfde opdrachten en oefeningen die uitgevoerd moeten worden. En altijd gaat het goed in de rijles auto. Tot het moment dat je het papiertje hebt ontvangen en je het zelf moet gaan doen. Op de een of andere manier gaat het dan niet meer zo goed als dat het ging in de auto. Dit komt doordat je niet meer in de vertrouwd omgeving aan het handelen bent en door het feit dat er niet meer iemand naast je zit die kan ingrijpen door op de rem te drukken of aan het stuur kan trekken.

Over het algemeen ga je ook echt pas leren rijden wanneer je je rijbewijs in het bezit hebt. Na mate de tijd dat je aan het rijden bent gaat alles vanzelf veel makkelijker en je wordt zelfverzekerder in de auto en dat is goed voor jezelf maar ook een stukje veiliger voor de rest van de weggebruikers. Er zullen altijd dingen zijn die je lastig blijft vinden, misschien omdat je het onbewust vermeid. Dit zal hoogstwaarschijnlijk achteruit inparkeren zijn. Vele mensen hebben hier moeite mee en je bent echt niet de enige die dit heeft. Het is ook niet heel raar dat het wat aan de lastige kant is want er moeten vele handelingen tegelijk uitgevoerd worden. Zo moet je in het oog houden hoe groot de parkeer plek is en dus inschatten hoeveel ruimte erover is, daarnaast moet er opgelet worden op de andere weggebruikers, er moet gekeken worden in de spiegels en achterom, de juiste hoeveelheid aan gas geven en niet te vergeten het sturen. Over het algemeen parkeren de mannen sneller in dan de vrouwen met een verschil van 2 seconden, gemiddeld. Maar de vrouwen maken over het algemeen wel vele minder schade dan de mannen. Dit komt door het feit dat de mannen hoogmoedig van zichzelf zijn en denken dat ze het wel kunnen en daardoor dus vluchtig te werk gaan. De vrouwen parkeren netter en rechter in met veel minder schade dan de mannen.

Ben je nou echt een drama met het inparkeren en vermijd je het echt altijd, dan kan je erover na denken om een achteruitrij camera of een achteruitrijcamera draadloos aan te schaffen. Op deze manier heb je een beter overzicht en is het gemakkelijker om in te parkeren.

http://achteruitrijcamerawinkel.nl/