Tagpulse
Health

Globalhair.nl

 

Als u van uw haarverlies afwilt kunt u bij Globalhair.nl terecht voor Belgische of Turkse haartransplantatie. Wij zorgen ervoor dat u van tevoren volledig geïnformeerd bent en dat u de meest voordelige keuze maakt. Zo kunt u goedkoop bij een professionele haarkliniek uw haren laten transplanteren.

De methode die we hanteren is de FUE (follicle unit extraction) techniek waarmee grafts worden getransplanteerd op locaties waar dat nodig is. Grafts of follikels kunnen zowel op een kalende kruin worden geïmplanteerd als op de baard en zelfs in de wenkbrauwen. De haarklinieken van Globalhair.nl in België en Turkije kunnen daarom wenkbrauwtransplantatie alswel voor baardtransplantatie zorgen. Indien u meer wilt weten over de FUE haarimplantatie methode dan kunt u daarover lezen op Globalhair.nl.

Turkse haarimplantatie

Het grootste voordeel van Turkse haarimplantatie is dat het goedkoop en professioneel is. Global Hair kan u exact uitleggen in hoeverre u bespaart als u gebruik maakt van de diensten van een Turkse haarkliniek. Doordat de ISHRS gecertificeerde haarchirurgen in Turkije al vele jaren hun werk doen hebben ze een expertise ontwikkeld waarmee ze zo’n 4500 duizend grafts in één haarbehandeling kunnen doen. Zodoende is de prijs voor het laten implanteren van hoofdhaar gedaald en is gelijktijdig de professionaliteit omhoog gegaan. Wilt u profiteren van Turkse haartransplantatie kijk dan eens op de website Globalhair.nl.

Belgische haartransplantatie

Een ander voordeel van Globalhair.nl is dat we Belgische haartransplantatie in de buurt aanbieden. Als u liever niet te ver reist en bereid bent om meer te betalen dan kunt u bij onze Belgische haarklinieken terecht. De haarspecialisten die daar actief zijn kunnen u tevens van dienst zijn als u uw haarverlies wilt tegengaan of als u dikkere wenkbrauwen wilt of als u een dichtere baard wilt hebben. Zo zijn er tal van opties wanneer u naar een haarchirurg in België gaat. Laat u inlichten door een professionele consultant van Global Hair en kom meer te weten over Belgische haarimplantatie.