Tagpulse
Health

Loopbaanbegeleiding begint bij werken aan jezelf

Het is een enkeling gegeven; van jongs af aan weten wat je later wil worden. Dat noemen we dan een roeping en vaak blijven deze mensen hun hele leven werkzaam in het door hun gekozen vak. Toch krijgen de meeste van ons te maken met vragen over leven en loopbaan. Het leven en de loopbaan zijn nauw met elkaar verbonden. Soms denken we een loopbaanvraag te hebben maar dan blijkt er een meer essentiële vraag onder te liggen. Door loopbaanbegeleiding kan je daar achter komen wanneer je veel reflecteert en in de spiegel durft te kijken. Maar het is moeilijk. Vooral wanneer we geen zicht hebben op onze belemmerende overtuigingen. Die zie je eerder als feit en niet als overtuiging.

Vrij kiezen door loopbaanbegeleiding

Wil je vrij kunnen kiezen voor de volgende stap in je loopbaan dan is het zeker zinvol begeleiding te zoeken. Loopbaanbegeleiding is bij uitstek geschikt voor mensen die aan zichzelf willen werken. Loopbaanbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling zijn niet los te zien van elkaar. Hoe meer je van jezelf weet hoe beter en makkelijker je kan kiezen. Als angsten je tegenhouden is het goed dat te weten. Dan kan je daar op anticiperen. Maar ook andere zaken kunnen je tegenhouden in je vrije keuze. Wanneer je meer weet van jezelf durf je meer te vertrouwen op je kennis en kunde. En dat geeft weer meer plezier in je zoektocht of in je werk.

Werken aan je loopbaan is werken aan jezelf

Bij Kompaszie kun je loopbaanbegeleiding ontvangen die past bij jou. Doordat ze jou als uitgangspunt nemen en centraal stellen in de begeleiding zul je altijd geconcentreerd en effectief met je loopbaan bezig zijn. Persoonlijke ontwikkeling geeft energie. Dat zul je merken wanneer je op weg gaat met zelfonderzoek. Denk niet dat alles even makkelijk is want je zal zeker ook confronterende dingen tegen komen. Maar zonder dat geen groei. Ben je geïnteresseerd om goede loopbaanbegeleiding te regelen? Neem eens vrijblijvend contact op met Kompaszie.

https://kompaszie.com/