Tagpulse
Health

Salland basisverzekering

Waar let u op wanneer u een zorgverzekering afsluit? Waarschijnlijk vindt u het belangrijk dat u niet de hoofdprijs betaalt voor uw zorgpremie. Daarnaast is het prettig als er een breed aanbod is van aanvullende verzekeringen. En misschien verwacht u van uw zorgverzekeraar dat deze zijn steentje bijdraagt aan de kwaliteit van de zorg in het algemeen. Een zorgverzekering van Salland voldoet aan al deze eisen. Als regionale zorgverzekeraar zijn wij betrokken bij onze verzekerden en de zorgverleners in de regio Salland. Daarbij is een basisverzekering van Salland altijd betaalbaar voor iedereen.

Gemeente zorgverzekering

Als u woont in  Gelderland of Overijssel, dan kunt u profiteren van de voordelen die we bij Salland te bieden hebben. Wij doen er alles aan om goede zorg voor iedereen bereikbaar en betaalbaar te maken. De zorgpremie houden we altijd zo laag mogelijk. En voor mensen die het financieel minder breed hebben, is er de gemeente zorgverzekering van Salland. Met diverse gemeentes in de regio hebben wij afspraken gemaakt, zodat zij meebetalen aan verschillende vergoedingen. Op onze website kunt u zien welke gemeenten deelnemen. Weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor de Gemeentepolis? Dit zoeken wij graag voor u uit. 

Zorg van kwaliteit

Niet alleen met gemeenten gaan we bij Salland in gesprek om afspraken te maken. Wij doen dit ook met veel verschillende zorgverleners in de regio. We bespreken dan de kosten voor bepaalde behandelingen en de kwaliteit van de zorg. Om de kwaliteit hoog te houden, investeren wij een deel van uw zorgpremie direct in de zorg. Bij Salland zijn we niet gericht op het maken van winst. Daarom kunnen we jaar in jaar uit de zorgpremie zo laag mogelijk houden. En met vijf aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen om uit te kiezen, is er altijd een geschikte verzekering voor u.

https://www.salland.nl/