Tagpulse
Health

Schema voor het sporten

Het is essentieel om te beginnen met sporten met een schema. Waarom? Omdat schema’s er nou eenmaal voor zorgen dat je gestructureerd te begin gaat. Je maakt van tevoren een planning, je houdt je sportresultaten bij en dan begin je keihard te trainen! Dit doe je bijvoorbeeld met een kettlebellschema van de kettlebellsportschool. Klik hier voor de link. Met zo’n kettlebell schema zorg jij ervoor dat je workout maximaal effectief is. Daarnaast geeft de kettlebellsportschool allerlei schema’s of het nou om 2 of 3 keer per week trainen gaat. 

Maar waarom dan trainen met een kettlebell? De kettlebell geeft je allerlei gezondheidsvoordelen. Je hebt meer balans nodig voor een kettlebell oefening. Dat komt omdat je die zware bonk staal vaak heel veel rondslingert, dit vereist stabiliteit. Daardoor train je deze stabiliteit ook zo veel mogelijk. Stabiliteit komt voornamelijk uit je core – en je core- dat zijn voornamelijk je buikspieren. Daardoor train je met bijna elke kettlebell oefening je buikspieren! Wie wil nou niet goed getrainde buikspieren? ik weet het wel…

Dus neem vooral een kijkje op de website voor allerlei schemaatjes. Ben je een beginner, begin dan met 2 keer per week te trainen. Zo kom je er nog gemakkelijk in en heb je voldoende rust na een training. Gevorderden kunnen 3 tot 4 keer per week trainen. Er komen steeds meer en meer schema’s op de kettlebell sportschool terecht, dus hou het vooral in de gaten. Dit zorgt er voornamelijk voor dat jij je resultaten behaalt. Wij helpen je zzoveel mogelijk met elke oefening en een zo uitgebreid mogelijke beschrijving. Hierdoor blijf je namelijk doorzetten en alleen met consistente aanpak kun je je sportdoelen behalen. Zo niet, dan wordt het lastig, want dan geef je snel op. Zo heeft het geen zin om meteen zeven keer per week te trainen, ik heb volledig vertrouwen in je, maar meteen 7x per week houd je niet vol. Dus, neem is een bezoekje of stuur ons een berichtje. Tot snel op onze website vol met kettlebell oefeningen!

https://kettlebellsportschool.nl