Tagpulse
Health

Volg uw AED cursus bij een ervaren opleider!

Met het volgen van een AED cursus bent u in de positie om levens te redden. U kunt levensreddende acties ondernemen om ervoor te zorgen dat iemands leven toch nog niet voorbij is. Er zijn verschillende soorten AED cursussen die bij deze aanbieder worden aangeboden. Bijvoorbeeld eentje speciaal voor kinderreanimatie. Hierbij leer je precies hoe je om moet gaan met het reanimeren van misschien wel uw eigen kind. Het is heel erg van belang dat u dan weet hoe u moet handelen.

Wat komt er aan bod tijdens de cursus?

Tijdens de AED cursus wordt hier ook extra aandacht aan besteed zodat u bijvoorbeeld geen black out krijgt of dat u niet meer weet u moet doen. Toch weet u eigenlijk nooit hoe u handelt en of u als het ware de oefeningen op de automatische piloot kunt uitvoeren. Dat zal waarschijnlijk wel het geval zijn, omdat dit meestal bij een reanimatie gebeurt. U schiet direct in de overlevingsmodus waardoor alle kennis door de adrenaline in dezelfde volgorde als dat u tijdens de AED cursus heeft geleerd weer bij u bovenkomt. De opleider zorgt er tijdens de AED cursus ook voor dat u de kennis in herhaling tot u neemt, zodat u bij moeilijkere situaties dit ook nog op kunt helderen.

Waar kunt u meer informatie vinden over de AED cursus?

Meer informatie over de AED cursus kunt u wel op de website vinden van de opleider. Daar kunt u ook vinden of u het volgen van een AED cursus vergoed wordt. Dat verschilt wel aanzienlijk per zorgverzekeraar, daarom is het juist erg handig om het overzicht te bekijken. Wellicht dat u ook even in uw polis na kunt kijken of ze ook een moderne AED cursus vergoeden of dat het alleen gaat om een gewone reanimatiecursus. Meestal vergoeden ze beiden met bijvoorbeeld een gedeelte (en sommige zorgverzekeraars helemaal). Voorkomen is immers altijd beter dan genezen. Daarom wordt er ook echt aangeraden om met de tijd mee te gaan en te kiezen voor een professionele AED cursus bij u in de buurt of bij u op locatie. Het is net wat u wilt! Red levens en zorg ervoor dat u weet wat u moet doen bij een ongeval of bij een oproep.

http://www.reanimerendoejezo.nl/aed-cursus/